Over ons

Sinds 1948

Glacier Zizi

Ambachtelijke productie van ijs en sorbets. Sinds 1948 zetten drie generaties de traditie van ijsmakers in Brussel voort.

Alles wordt ter plaatse gemaakt. Elke ochtend wordt verse gepasteuriseerde melk geleverd voor gebruik overdag. Het zorgvuldig geselecteerde fruit wordt op traditionele wijze gesorteerd en verwerkt. De cacao en vanille worden zorgvuldig verwerkt.

Ons familiebedrijf wil de waarden behouden die het al meer dan zestig jaar succesvol maken: productkwaliteit, ambitie voor het meesterwerk, creativiteit en knowhow.

Jean-Christophe Pacitti

Ontmoet

Ons team 

NAO

Velit commodo

AGNES

Mauris maximus

MARIE

Sed ultrices

Ukkel

Rue de la Mutualité 57A, 1180 Ukkel

Maandag - Vrijdag 

11h30-23h00

Zaterdag - Zondag

11h30-23h00

WATERLOO

Passage Wellington, Chau. de Bruxelles 165/51, 1410 Waterloo 

woensdag - zaterdag 

13h00 – 18h30

Zondag - Dinsdag

Gesloten

nl_BEDutch